Inloggen voor koorleden   Kinderkoor

Zing je mee? Zingen is leuk!

Het Colourful City Kinderkoor repeteert in de Vondelstraat in Bottendaal. Onder de professionele leiding van Johnny Rahaket zingen we elke zaterdagochtend van 10.30 - 11.45 uur. We zingen liedjes van over de hele wereld, in allerlei talen. We gebruiken ook trommels en andere instrumenten en we hebben een eigen rap gemaakt. We hebben veel plezier samen maar we moeten ook wel serieus werken. Dat geeft niet, daar leren we heel veel van. Tijdens de schoolvakanties zijn we vrij. Soms treden we op. Ook samen met het grote Colourful City Koor.

Kinderen vanaf ongeveer 8 jaar zijn welkom. De leeftijd van de kinderen nu is tussen de 8 en de 14 jaar. Heb je zin om mee te doen? Je mag ook een keer komen kijken of je het leuk vindt. De contributie bedraagt € 10,- per maand. Te voldoen op NL67 ABNA 0547 0908 97 t.n.v. Stichting Eiwaw.

Mail dan naar cckinderkoor@gmail.com, dan krijg je meer informatie. Je kunt ook bellen met Johnny Rahaket 06-51690309, of Trui de klein 06-15234510.